fbpx
search
4 december, 2018

Säkerhetsexpert stärker upp CloudPro

Med IT-säkerhet som primärt expertområde stärker Peter Ekstorp upp CloudPros team.
– CloudPros profil ligger helt i linje hur jag vill jobba tillsammans med drivna kollegor, säger Peter Ekstorp.

IT-säkerhetskonsult med lång erfarenhet

Peter Ekstorp, IT-säkerhetskonsult, har drygt 25 år av erfarenhet från olika segment av IT-branschen och han har dessutom viktiga erfarenheter som pedagog. Sedan 2000 har han specialiserat sig på Microsoft Active Directory och framför allt då kopplat till säkerhetsfrågor.

– Jag har sedan 2006 varit med och designat och förvaltat AD kopplat till säkerhet hos en statlig myndighet. Numer jobbar jag på arkitekturnivå och hjälper företag att både designa och vägleda i infrastrukturfrågor och säkerhet, säger Peter Ekstorp och fortsätter:

– Att växla över till CloudPro var ett ganska enkelt beslut att ta. Ett entreprenörsdrivet företag med fokus på drift, infrastruktur och säkerhet ligger helt i linje med hur jag vill jobba tillsammans med drivna kollegor.

En viktig rådgivare

Med CloudPros ambition att skapa kundnöjdhet i toppklass blir Peter ett klockrent tillskott.

– Han kommer fungera som en viktig rådgivare gentemot våra kunder, där kommer hans pedagogiska förmåga vara värdefull. Dessutom kommer han bli ett bollplank internt med tanke på den kompetens han besitter inom framför allt säkerhet, identitet och nätverk, säger Lennart Ivars, CEO hos CloudPro.

– Jag har givetvis en förhoppning att bidra med att driva in nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer. Att dessutom få chansen att fördjupa mig och jobba mer med molnlösningar känns inspirerande, säger Peter Ekstorp.


Du kanske även vill läsa

7 juli, 2020

Tekniska lösningar från CloudPro under publikfri tävling

Utan publik ställdes höga krav på tekniska lösningar under rallycrosstävlingarna i Höljes. Allt för att kunna bjuda publiken på fartfylld ...

Fortsätt läsa
26 juni, 2020

IT-support i Karlstad – två starka organisationer blev en

Kompetensöverföring på distans under en utmanande vår. Men sedan den 1 juni har två starka supportorganisationer – CloudPro och X-Border ...

Fortsätt läsa
21 april, 2020

Hyra dator till företag – så lönar det sig

Modern utrustning och jämn utbytescykel.

Fortsätt läsa