fbpx
search
4 december, 2018

Säkerhetsexpert stärker upp CloudPro

Med IT-säkerhet som primärt expertområde stärker Peter Ekstorp upp CloudPros team.
– CloudPros profil ligger helt i linje hur jag vill jobba tillsammans med drivna kollegor, säger Peter Ekstorp.

IT-säkerhetskonsult med lång erfarenhet

Peter Ekstorp, IT-säkerhetskonsult, har drygt 25 år av erfarenhet från olika segment av IT-branschen och han har dessutom viktiga erfarenheter som pedagog. Sedan 2000 har han specialiserat sig på Microsoft Active Directory och framför allt då kopplat till säkerhetsfrågor.

– Jag har sedan 2006 varit med och designat och förvaltat AD kopplat till säkerhet hos en statlig myndighet. Numer jobbar jag på arkitekturnivå och hjälper företag att både designa och vägleda i infrastrukturfrågor och säkerhet, säger Peter Ekstorp och fortsätter:

– Att växla över till CloudPro var ett ganska enkelt beslut att ta. Ett entreprenörsdrivet företag med fokus på drift, infrastruktur och säkerhet ligger helt i linje med hur jag vill jobba tillsammans med drivna kollegor.

En viktig rådgivare

Med CloudPros ambition att skapa kundnöjdhet i toppklass blir Peter ett klockrent tillskott.

– Han kommer fungera som en viktig rådgivare gentemot våra kunder, där kommer hans pedagogiska förmåga vara värdefull. Dessutom kommer han bli ett bollplank internt med tanke på den kompetens han besitter inom framför allt säkerhet, identitet och nätverk, säger Lennart Ivars, CEO hos CloudPro.

– Jag har givetvis en förhoppning att bidra med att driva in nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer. Att dessutom få chansen att fördjupa mig och jobba mer med molnlösningar känns inspirerande, säger Peter Ekstorp.


Du kanske även vill läsa

20 maj, 2022

Skapa en plan för katastrofåterläsning – webbinarium

I detta webbinarium kommer CloudPro tillsammans med en expert från Veeam berätta mer om möjligheterna med Veeam Disaster Recovery Orchestrator.

Fortsätt läsa
10 maj, 2022

Lägg bort bekvämlighet – ett måste för säker IT-infrastruktur

Från soliga Miami till värmländsk natur

Det är inte svårt att måla upp en romantiserad bild av södra Florida i USA. Sol, milslånga ...

Fortsätt läsa
5 maj, 2022

Snabb återläsning av affärskritisk data – Veeam Disaster Recovery

Webbinarium för katastrofåterställning med Veeam Disaster Recovery – anmäl dig nu!

Fortsätt läsa