search
13 december, 2017

Samarbete stärker CloudPros position i Göteborgsregionen

Moderna lösningar ska främja både CloudPro och QLogic när IT-företagen nu kliver in i ett spännande samarbete. För CloudPro skapar det framför allt möjlighet att växa med sin leverans i Göteborg.
– Det är glädjande att vi har hittat en trygg och modern partner som dessutom passar in i vårt strategiska arbete för att växa i regionen runt Göteborg, säger Gurra Gustafsson, VD för CloduPro AB som har sitt huvudkontor i Karlstad.

Tack vare samarbetet med QLogic kan CloudPro nå ut med sitt tjänsteregister på en bredare front. Inte minst tack vare en ny och modern infrastrukturlösning och utifrån det kan vi ta sikte på att fortsätta skapa en hög kundnöjdhet.

Robert Dahlin, CTO QLogic, Gurra Gustafsson, VD CloudPro, Andrew Johnston, CEO QLogic och Per Fridberg, COO CloudPro.

– Vi är väldigt stolta över utnämningen från Radar där vi utsågs till bäst i Sverige när det kommer till kundnöjdhet inom infrastruktur och drift. Nu ser vi fram emot att fortsätta skapa samma operativa, taktiska och strategiska värden för våra kunder – nu tillsammans med QLogic, säger Gurra Gustafsson.

Ett starkt team

QLogic sökte en lösning som kunde förbättra och modernisera både sin egen och sina kunders IT-miljö. Där kommer CloudPro in i bilden.

– Vi ökar vår leveransförmåga och kan bättre möta våra kunders krav på prestanda på moderna driftstjänster. Vår gemensamma kunskap och CloudPros teknik gör oss till ett starkt team, säger Robert Dahlin, CTO på QLogic AB som har sitt säte i Göteborg.

 

För mer information, kontakta:
Gurra Gustafsson, VD på CloduPro
+46 70 254 70 98 / gurra.gustafsson@cloudpro.se

Robert Dahlin, CTO på QLogic AB
+46 31-61 41 57 / robert.dahlin@qlogic.se


Om Ninetech CloudPro AB

CloudPro är IT-bolaget som är bäst i Sverige på att skapa kundnöjdhet inom drift och infrastruktur. Huvudkontoret finns i Karlstad, men vi har kontor i Örebro, Göteborg och Stockholm samtidigt som kunderna finns i hela världen. CloudPro närmar sig 30 anställda och är en del av koncernen Combined Excellence.


Du kanske även vill läsa

8 januari, 2018

Två allvarliga säkerhetshål identifierade

CloudPro jobbar därför just nu intensivt med att patcha och för att säkerställa säkerheten på alla våra kundplattformar. Vi kommer att ...

Fortsätt läsa
22 december, 2017

God jul och gott nytt år!

Ett stort tack för framgångsrika samarbeten

För oss på CloudPro har 2017 varit ett fantastiskt år. Framför allt tack vare många ...

Fortsätt läsa
20 december, 2017

Fortsatt kundfokus en ledstjärna för CloudPro

Någonstans blir det självklart att börja där när 2017 ska sammanfattas. Med våra kunder i fokus. För efter flera året i toppen av Fortsätt läsa