fbpx
search
1 november, 2018

Smiling Workplaces – nytt spetsbolag i koncernen

Combined Excellence fortsätter etablera nya varumärken med tydlig expertpositionering och bildar därför Smiling Workplaces AB. Erbjudandet inom SharePoint och Office365 har tidigare varit en del av Ninetech AB, men blir nu ett eget varumärke.

Sharepoint och Office365

Christoffer Nilsson, VD Smiling Workplaces.

Christoffer Nilsson, VD Smiling Workplaces.

Smiling Workplaces AB blir ett bolag som är SharePoint- och Office365-experter inom intranät och digitala arbetsplatslösningar på Microsoft-teknik. Med fokus på paketerade och skräddarsydda lösningar kommer bolaget att driva digitaliseringen av kundernas arbetsplatser framåt med fokus på att leverera värde för deras verksamheter.

– Vi har en tydlig affärsmodell och tanke i koncernen kring starka expertbolag med tydliga erbjudanden och fortsätter att exekvera på den. Nu gör vi ytterligare en bolagisering av ett befintligt erbjudande för att kunna bli ännu bättre. Vi får med detta också en tydlig pusselbit i vårt digitala pussel inom affärsområdet Digital Operations, säger Oskar Godberg, VD Combined Excellence AB.

Starkt varumärke och lösningar i världsklass

– Det känns riktigt kul att vi fortsätter att stärka vår nisch mot marknaden med ytterligare en spin-off från Ninetech. Det ger oss på Ninetech än större möjligheter att stärka vårt digitala transformationserbjudande samtidigt som koncernen också kan erbjuda ett nytt starkt varumärke med fokus på den digitala arbetsplatsen, säger Gurra Gustafsson, VD Ninetech AB.

– Med denna satsning skapas förutsättningar för att ta en tydligare expertposition på en väldigt intressant marknad. Vårt redan starka erbjudande som nu bolagiseras blir tillsammans med befintliga kunder och partners, som till exempel Microsoft, än tydligare. Det ger ännu bättre förutsättningar att fortsätta skapa lösningar i världsklass. I samband med etableringen av Smiling Workplaces lanserar vi en paketerad lösning inom intranät och den digitala arbetsplatsen. Vi blir med denna satsning än mer unika och spetsiga. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas där vi räknar med att växa både i antal kunder och med nya medarbetare, säger Christoffer Nilsson, VD Smiling Workplaces AB.

Nära samarbete med CloudPro

CloudPro har jobbat tätt tillsammans med affärsområdet för intranät och digitala arbetsplatser under Ninetechs flagga och kommer givetvis att fortsätta att göra det även med Smiling Workplaces. Inte minst eftersom vi har flera konsulter med expertkompetens inom Office365.

– Vi har redan nu kunder med en gemensam leverans där vi helt enkelt drar nytta av respektive bolags kompetenser. Precis så som tanken är med arbetet inom Combined Excellence, att varje bolag ska vara spetsigt, men att vi tillsammans med våra ”syskon” kan skapa en högre kundnytta där möjligheten finns, säger Rikard Olsson, VD CloudPro AB.


Du kanske även vill läsa

20 maj, 2022

Skapa en plan för katastrofåterläsning – webbinarium

I detta webbinarium kommer CloudPro tillsammans med en expert från Veeam berätta mer om möjligheterna med Veeam Disaster Recovery Orchestrator.

Fortsätt läsa
10 maj, 2022

Lägg bort bekvämlighet – ett måste för säker IT-infrastruktur

Från soliga Miami till värmländsk natur

Det är inte svårt att måla upp en romantiserad bild av södra Florida i USA. Sol, milslånga ...

Fortsätt läsa
5 maj, 2022

Snabb återläsning av affärskritisk data – Veeam Disaster Recovery

Webbinarium för katastrofåterställning med Veeam Disaster Recovery – anmäl dig nu!

Fortsätt läsa