fbpx
search
21 december, 2020

Tack för 2020!

I dag, när det här inlägget postas, vänder det och blir ljusare.

Tacksamma för ett ändå lyckat 2020

Dags för oss för att summera ett år där vi har klarat oss bra. Oron fanns där hos oss i våras när det stod klart att samhället inte kunde pågå precis som vanligt när pandemin spreds över hela världen. Men vi är tacksamma – nu när julhelgen och ett nytt år står för dörren.

Inte minst är vi tacksamma för alla nya kollegor vi fick i våras när X-Border blev en del av CloudPro. Tyvärr var det läge för hemmakontor för merparten i stort sett samtidigt som våra nya kollegor skulle flytta in på Kungsgatan i Karlstad. Fysiska möten, gemensamma luncher, ett kaffeavbrott, tv-spel på lunchen, sommarfest, höst kick-off och julfest – allt det där har fått vänta. Samtidigt har vi fått chansen att utveckla sättet vi jobbar på, sättet vi behöver hjälpa våra kunder på och sättet vi kommunicerar med varandra.

Utvecklande samarbeten

Våra kunder. Tack! Tack för utvecklande samarbeten. Partnerskap som tvingar oss att utveckla vår kompetens för att skapa en effektivare vardag hos er. Allt från det enklaste supportärendet till komplexa nätverkslösningar, från en datorbeställning till komplett outsourcing av IT-drift.

Ett stort tack skickar vi också till alla vänner i koncernen Combined Excellence! Vi längtar efter att träffa er också. Till dess fortsätter vi att stötta varandra med kompetens i kundleveranser där det behövs.

Mot ljusare tider

Så, nu håller vi verkligen tummarna för att det vänder och blir ljusare.

God jul och ett gått nytt år!

Önskar vi alla på CloudPro


Du kanske även vill läsa

1 oktober, 2021

Nu flyttar CloudPro till Bryggudden

För CloudPro startade allting på Kungsgatan i Karlstad. Nu fortsätter resan i Magasin 2 på Bryggudden.

Fortsätt läsa
6 september, 2021

Liam ny i CloudPros support

IT-support med hög tillgänglighet och effektivitet är en stor och viktig del av CloudPros leverans. Nu förstärker CloudPro sitt team för ...

Fortsätt läsa
11 augusti, 2021

Anders förstärker säljsidan med erfarenhet och passion

För att fortsätta utveckla CloudPros erbjudande – för både nya och befintliga kunder – har Anders Fernqvist rekryterats som kundansvarig ...

Fortsätt läsa