fbpx
search
7 juli, 2020

Tekniska lösningar från CloudPro under publikfri tävling

Utan publik ställdes höga krav på tekniska lösningar under rallycrosstävlingarna i Höljes. Allt för att kunna bjuda publiken på fartfylld underhållning hemifrån.

The All-star Magic Weekend

Victor Orbay från CloudPro

Victor Orbay var CloudPros tekniker på plats i Höljes.

Många sportevenemang ställs in i spåren av Covid-19 under våren och sommaren 2020. Så även den klassiska VM-deltävlingen i rallycross som avgörs i Höljes varje år. Men det brändes ändå gummi i norra Värmland då man körde på konceptet ”The All-star Magic Weekend” som innehöll klasserna: Supercar, Supercar lites, Crosscar och Crosscar junior.

CloudPro var på plats i Höljes

Och CloudPro var på plats för att leverera tekniska lösningar för möjliggör så att publiken kunde följa tävlingarna via stream. Bland annat jobbade CloudPro med att skapa stabila nätverkslösningar till TV-produktionen, drönare och pressen som var på plats.


Du kanske även vill läsa

27 april, 2021

Hållbara datacenter – så jobbar CloudPro

Hållbarhet har alltid varit ett prioriterat område när det kommer till CloudPros datacenter. Ett arbete som intensifierades under 2020 och som ...

Fortsätt läsa
10 februari, 2021

Combined Excellence byter namn till CombinedX

Vi digitaliserar Sverige.

Fortsätt läsa
3 februari, 2021

Ny vd för CloudPro – Anders Rådman tillträder

Combined Excellence-bolaget CloudPro AB, med huvudkontor i Karlstad, har utsett en ny vd. Anders Rådman tillträder rollen den 15 mars.

Fortsätt läsa