fbpx
search
11 mars, 2022

Topprekrytering stärker vårt erbjudande ytterligare

Vad har ett rugbylag och en företagsorganisation gemensamt? Ganska mycket om du frågar Eric Ceder, ny konsultchef och vice VD hos CloudPro.

Lagspelaren – Eric Ceder

En lagspelare, i ordets rätta bemärkelse, är vad CloudPro får in i organisationen genom rekryteringen av Eric Ceder.

– Jag brukar skämta om att jag är född i ett omklädningsrum. Det handlar mycket om att jag tycker om att vara i ett sammanhang där det finns gemensamma mål att sträva mot. Att tillsammans jobba för att nå dit och definitivt fira när man når det målet, säger Eric Ceder.

Få individer att sträva mot samma håll

Med många år som engagerad rugbyspelare vet Eric att steget från en lerig klunga på Orrholmens IP till ett IT-organisation inte behöver vara speciellt långt.

– Ett rugbylag är lite speciellt. Alla har möjlighet att bidra väldigt mycket. Oavsett om man är 2 meter lång och väger 150 kilo, eller om man är 1,80 meter och springer 100 meter på 11 sekunder, så har man en viktig plats, säger Eric Ceder och utvecklar sitt resonemang:

– Ser man på ett företag som ClouodPro så finns det verkligen olika typer av personer. När man får ihop det, när alla bidrar med det som man är bra på, då blir det bra. Samtidigt är det en resa man aldrig blir riktigt klar med, det går alltid att förbättra.

Eric Ceder berättar om sina förväntningar på sin nya roll på CloudPro.

Okrånglig IT som ska stärka CloudPros kunder

Eric Ceder har lång erfarenhet av flera roller i branschen – konsult, kundansvarig, produktchef och försäljning i olika former. Med det i ryggen är han redo för sin nya utmaning.

– CloudPro är ett spännande bolag med många fina kunder och jag gillar känslan vi vill förmedla och leva efter, okrånglig IT. Det tilltalar mig väldigt mycket, säger Eric Ceder och fortsätter:

– Sedan kände jag Anders Rådman sedan tidigare och vi trivs väldigt bra tillsammans. Så det var inte mycket att fundera på egentligen. Inte minst med tanke på den resan som hela koncernen just nu är ute på.

Hur ser du på din nya roll hos CloudPro?

– Jag brinner för att bygga kultur och stolthet. Se till att alla medarbetare trivs och har roligt på jobbet samtidigt som vi levererar bra till våra kunder. Den resan med vår företagskultur har ju dessutom påbörjats på ett härligt sätt. Vi har en ny varumärkesplattform som passar oss. Nu måste vi jobba med att efterleva våra värderingar varje dag och reflektera över vad det innebär för oss.

– Och med det i ryggen göra ett ännu bättre jobb för våra kunder. Det är ju det allting handlar om, nöjda kunder och nöjda medarbetare.

Kommer jobba nära CloudPros kunder

Förutom att i rollen som konsultchef där många interna processer och rutiner i fokus kommer Eric även att jobba mer direkt tillsammans med flera kunder.

– Som jag ser det är det viktigt att ha fötterna i marken och vara nära det som är viktigt, våra kunders affärer, säger Eric Ceder.

Vill du veta mer?

Eric Ceder

Konsultchef eric.ceder@cloudpro.se +46 73 066 28 00

Du kanske även vill läsa

16 augusti, 2022

CloudPro går samman med Nethouse

Läs hela vårt gemensamma pressmeddelande här.

Fortsätt läsa
20 maj, 2022

Skapa en plan för katastrofåterläsning – webbinarium

I detta webbinarium kommer CloudPro tillsammans med en expert från Veeam berätta mer om möjligheterna med Veeam Disaster Recovery Orchestrator.

Fortsätt läsa
10 maj, 2022

Lägg bort bekvämlighet – ett måste för säker IT-infrastruktur

Från soliga Miami till värmländsk natur

Det är inte svårt att måla upp en romantiserad bild av södra Florida i USA. Sol, milslånga ...

Fortsätt läsa