search
23 oktober, 2017

Två rekryteringar till Göteborgskontoret

Göteborgsregionen är viktig för CloudPros framtidsplaner och därför är det glädjande att vi nu kan presentera två spetsiga rekryteringar till vårt kontor på västkusten. Peter Ekstam och Mattias Wulff heter de två senaste medarbetarna i Göteborg.

Strax före sommaren anslöt Mattias Wulff till CloudPros Göteborgskontor där Lars Pettersson återfanns sedan tidigare. Mattias kommer in i CloudPros organisation med en lång erfarenhet från roller som tekniker och IT-ansvarig. Mattias har bland annat jobbat med drift och underhåll av Skype for Business mot stora kunder och har dessutom bred erfarenhet av allt från klienthantering till att implementera och drifta system.

”Jag hade en bra magkänsla av CloudPro efter första intervjun och det har visat sig stämma. Jag gillar att CloudPro är i en expansiv fas med fokus på att etablera sig i Göteborgsregionen, därför ser jag fram emot en spännande och utmanande framtid här”, säger Mattias Wulff.

Fortsatta rekryteringar i Göteborg

Nu har Mattias dessutom fått sällskap av en tidigare kollega – för några veckor sedan flyttade nämligen Peter Ekstam in på Göteborgskontoret.

”När det skapades en öppning för att vi skulle få jobba ihop igen kunde jag inte motstå möjligheten. Det ska bli riktigt roligt att få utveckla CloudPros kunder tillsammans med mina nya härliga kollegor”, konstaterar Peter Ekstam.

Peter har jobbat i IT-sektorn sedan 2010 och kommer senast från en roll som senior IT-konsult och hade dessförinnan från olika roller på Infocube/Jeeves Information Systems IT-avdelning.

Två spännande tillskott i väst på kort tid alltså. Förhoppningen är dock att CloudPro ska fortsätta positionera sig genom fortsatta rekryteringar i Göteborg.

”Vi ser en oerhört stor potential i Göteborg och vi är fortsatt intresserade av att knyta till oss talanger som kan bidra till att stärka vår marknadsposition i regionen”, säger CloudPros VD Gurra Gustafsson.


Du kanske även vill läsa

18 maj, 2018

Förstärkt partnerskap med Microsoft

CloudPros viktiga partnerskap förstärks ytterligare under 2018.

Fortsätt läsa
15 maj, 2018

Fokus på lösningar för CloudPros nya konsultchef

”Jag lockades av den energi och framåtanda som finns hos CloudPro.”

Fortsätt läsa
8 maj, 2018

Hela koncernen på kickoff i Amsterdam

Tillsammans med våra syskonbolag tar vi sikte på ett nytt verksamhetsår, vi ska jobba för att öka vår samverkan inom koncernen för att ...

Fortsätt läsa