fbpx
search
En trygg IT-partner

Framtidssäkra digitala investeringar med lönsamma resultat

CloudPro är ett bolag under ständig utveckling – allt för att säkerställa att våra högt ställda förväntningar på oss själva. Vi brinner helt enkelt för att skapa kundnöjdhet i rollen som IT-partner.

En trygg IT-partner Karlstad

I en digitaliserad vardag ställs höga krav pålitliga IT-system, allt för att minimera kostsamma avbrott i verksamheten. Då är det nödvändigt med en trygg IT-partner i någon utsträckning. Oavsett om vi agerar som er kompletta IT-avdelning eller i en rådgivande roll till er IT-organisation. Där har CloudPro lång erfarenhet av rollen som en stabil partner. Med den erfarenheten i ryggen kan vi alltid ha blicken riktad framåt för att utveckla oss själva och våra kunder.

Outsourcing av IT som skapar kundnöjdhet

Som IT-partner strävar CloudPro efter att vara en trygg punkt och en strategisk partner för att kunna skapa affärsnytta hos våra kunder. Då är ett kundnära förhållningssätt alltid utgångspunkten i vår leverans. Vi har dessutom en dokumenterat hög kundnöjdhet – år efter år. Att välja oss som partner för outsourcing av sin IT är därför ett tryggt val. CloudPro sätter stolthet i en hög servicegrad och därför är det viktigt för oss med en kompetent IT-support som finns tillgänglig för våra kunder när det behövs.

Över 25 år av erfarenhet som IT-partner i Karlstad

CloudPro AB har som varumärke funnits sedan våren 2016, men vår historia sträcker sig betydligt längre än så. Dessförinnan fanns verksamheten som ett affärsområde inom vårt systerbolag Ninetech AB. Det innebär att vi har jobbat nära våra kunder som IT-partner sedan tidigt 90-tal. Som eget varumärke kan vi arbeta med större flexibilitet och närmare besluten och det har gett resultat. Sedan CloudPro bildades har bolaget gått från en omsättning på 27 miljoner kronor till 78 miljoner kronor (2019) och vi ser en fortsatt tillväxt. Ett steg i den riktningen var när vi under hösten 2019 genomförde ett förvärv av X-Border.

Huvudkontor i Karlstad

CloudPro har just nu 35 anställda som tillsammans skapar en bredd av expertis som gör oss konkurrenskraftiga som IT-partner. Vårt huvudkontor ligger i centrala Karlstad, men vi jobbar ändå nära våra kunder i hela Sverige, Norden och världen. Och med tanke på den medvind och tillväxt vi nu känner av räknar vi dessutom med att fylla på med ännu mer kompetens genom ett antal nyrekryteringar.

En del av CombinedX

CloudPro är tillsammans med systerföretagen Ninetech, Two, Netgain, Smartsmiling, Elvenite, Nethouse, och ViewBase en del av CombinedX. Genom teknikdriven innovationskraft kan vi tillsammans skapa affärsnytta för våra kunder.

Våren 2019 fick CombinedX ta emot Swedbanks företagspris på näringslivsgalan 100 grader Karlstad.

Vill du meta mer?

Per Fridberg

Försäljningschef per.fridberg@cloudpro.se +46 10 470 64 05
5 anledningar till outsourcad IT

Outsourcing IT

Fördelarna med outsourcing av IT är många och väldokumenterade. Inte minst för bolag som inte har resurser att själva bygga upp en IT-avdelning med kompetensen som krävs för att ha en IT-miljö. Höga krav på användarvänlighet och ...