fbpx
search

För morgondagens utmaningar och gårdagens problem

Vi är människor som tycker om att jobba med människor. Det är då IT och digitalisering kan bli greppbart, användbart och utvecklande. Till och med okrångligt!

Kan en IT-miljö vara okrånglig?

Vad krävs för att det ska bli okrångligt? För det första så tror vi inte att du behöver förstå varje teknisk detalj i de lösningar vi föreslår. Det är helt okej att ha förhållningssättet att en IT-miljö är något ”som bara ska funka”. Det tycker vi också. Och med lång erfarenhet av rollen som extern IT-avdelning och IT-partner på olika nivåer vet vi hur man får saker att funka.

Effektivt och lönsamt

Men vi vet också att det är en skönare känsla att leverera lösningar som är effektiva, lönsamma och som klarar av morgondagens utmaningar samtidigt som de löser gårdagens problem. Lösningar som bidrar till utveckling av din verksamhet – och i förlängningen även samhället. Som förenklar vardagen. Och som kan vara både ekonomiskt hållbara och som kan stå för hållbarhet i ett större perspektiv.

CloudPro är en IT-partner som tror på närhet och delaktighet för bästa resultat. Hur gör vi det?

Vi använder vår erfarenhet. Den finns hos våra konsulter såklart. Men din erfarenhet är lika viktig. För olika lösningar fungerar såklart olika bra i olika branscher och för olika människor. Därför måste vi lära känna din verksamhet, din bransch och dig. Det är där ett förtroende kan skapas. När förtroende finns, då händer bra grejer. Där är din erfarenhet viktig.

Då kan IT och digitalisering bli verktyg snarare än trösklar. Det nya blir spännande, snarare än skrämmande. Med det som utgångspunkt strävar vi efter att bli Nordens mest uppskattade IT-avdelning. Och vi gör det med uppbackning från en härlig familj av specialistbolag i vår koncern CombinedX.

En trygg IT-partner

För att leverera på ett enkelt sätt och för att bli rejält uppskattade i hela Norden så lovar vi att:

… vara en trygg IT-partner som du kan lita på och som kommer finnas där över tid.

… vi engagerar oss i dina affärer och medarbetare.

… finnas nära och vara tillgängliga.

… vara en schysst arbetsplats där vi tar hand om varandra. Det kommer smitta av sig till vår relation med dig som kund.

Vill du veta mer?

Anders Rådman

Försäljningsdirektör anders.radman@cloudpro.se +46 70 354 76 33

Eric Ceder

Konsultchef eric.ceder@cloudpro.se +46 73 066 28 00

30 års erfarenhet från IT-branschen

CloudPros resa inleddes som ett affärsområde hos Ninetech, men sedan 2016 är vi ett av spetsbolagen inom koncernen CombinedX. Erfarenheten av IT-branschen sträcker sig dock betydligt längre än så – närmare tre decennier. Vårt huvudkontor finns på Bryggudden i Karlstad och vi har i dagsläget närmare 30 medarbetare.


Kontakta oss

Digitaliseringens möjligheter

CombinedX är en familj av kunskapsbolag som hjälper företag och organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter. Tillsammans erbjuder vi våra kunder en magisk kombination av expertis.


Vår familj