fbpx
search
En trygg partner

Säkra digitala investeringar med lönsamma resultat

CloudPro är ett bolag under ständig utveckling – allt för att säkerställa att våra högt ställda förväntningar på oss själva. Vi brinner helt enkelt för att skapa kundnöjdhet i rollen som IT-partner.

En trygg IT-partner Karlstad

I en digitaliserad vardag ställs höga krav pålitliga IT-system, allt för att minimera kostsamma avbrott i verksamheten. Då är det nödvändigt med en trygg IT-partner i någon utsträckning. Oavsett om vi agerar som er kompletta IT-avdelning eller i en rådgivande roll till er IT-organisation. Där har CloudPro lång erfarenhet av rollen som en stabil partner. Med den erfarenheten i ryggen kan vi alltid ha blicken riktad framåt för att utveckla oss själva och våra kunder.

Dokumenterad kundnöjdhet

CloudPro brinner för att skapa kundnöjdhet i rollen som IT-partner. Därför är det glädjande att vi sex år i rad kan titulera oss om ledande när det kommer till IT-drift och infrastruktur enligt Radars stora årliga undersökning. CloudPros formel är enkel på pappret. Förstå kundernas behov, presentera en lösning som passar och leverera kvalitet som överträffar förväntningarna. Som IT-partner kan vi omvandla detta i praktiken tack vare av seniora konsulter inom en stor bredd av expertområden.

”Vi har långa kundrelationer och en låg personalomsättning. Det är helt enkelt utvecklande och roligt att jobba med oss – och hos oss.”

– Lennart Ivars, CEO (tf), CloudPro

25 år av erfarenhet som IT-partner

CloudPro AB har som varumärke funnits sedan våren 2016, men vår historia sträcker sig betydligt längre än så. Dessförinnan fanns verksamheten som ett affärsområde inom vårt systerbolag Ninetech AB. Det innebär att vi har jobbat nära våra kunder som IT-partner sedan tidigt 90-tal. Som eget varumärke kan vi arbeta med större flexibilitet och närmare besluten och det har gett resultat. Sedan CloudPro bildades har bolaget gått från en omsättning på 27 miljoner kronor till 51 miljoner kronor och vi ser en fortsatt tillväxt.

Huvudkontor i Karlstad

CloudPro har just nu 25 anställda som tillsammans skapar en bredd av expertis som gör oss konkurrenskraftiga. Vårt huvudkontor ligger i centrala Karlstad, men vi jobbar ändå nära våra kunder i hela Sverige, Norden och världen. Och med tanke på den medvind och tillväxt vi nu känner av räknar vi dessutom med att fylla på med ännu mer kompetens genom ett antal nyrekryteringar.

En del av Combined Excellence

CloudPro är tillsammans med systerföretagen Ninetech, Two, NetgainSiteDirect, Smartsourcing, inTechrity, ElveniteMotification, Smiling Worklplaces, Brighter Admin, Dynamo och ViewBase en del av Combined Excellence. Genom teknikdriven innovationskraft kan vi tillsammans skapa affärsnytta för våra kunder. Våren 2019 fick Combined Excellence ta emot Swedbanks företagspris på näringslivsgalan 100 grader Karlstad.