search
25 år av erfarenhet

Maximerar era digitala investeringar

Huvudkontor i Karlstad

CloudPros huvudkontor i Karlstad.

CloudPro har just nu 25 anställda som tillsammans skapar en bredd av expertis som gör oss konkurrenskraftiga. Och med tanke på den medvind och tillväxt vi nu känner av räknar vi dessutom med att fylla på med ännu mer kompetens genom ett antal nyrekryteringar.

Stor flexibilitet

CloudPro AB har funnits sedan våren 2016 – dessförinnan fanns verksamheten som ett affärsområde inom Ninetech AB. Det innebär att vi har jobbat nära våra kunder sedan tidigt 90-tal. Som eget varumärke kan vi arbeta med större flexibilitet och närmare besluten och det har gett resultat. Vi har en dokumenterad hög kundnöjdhet – bäst i Sverige faktiskt.

Vi har långa kundrelationer och en låg personalomsättning – det finns en anledning till det. Vi är experter som jobbar prestigelöst och vi trivs tillsammans när vi gör det. Därför är vi ett lönsamt alternativ oavsett om det kommer till teknik och lösningar, informationssäkerhet eller våra många mervärdestjänster.

– Gurra Gustafsson, VD för CloudPro

En del av Combined Excellence

CloudPro är tillsammans med systerföretagen Ninetech, Two, NetgainSiteDirect, Smartsourcing och ViewBase en del av Combined Excellence. Genom teknikdriven innovationskraft kan vi tillsammans skapa affärsnytta för våra kunder.

Partners

CloudPro jobbar med flera av marknadens mest kända aktörer – med vår kompetens ser vi dessutom till att kända lösningar funktionsanpassas för er verksamhet.

Läs mer

Karriär

Du har nu möjlighet att bli en del av ett härligt gäng och få en betydande roll nu när vi stärker upp våra team av duktiga konsulter inom infrastruktur, nät och säkerhet.

Läs mer