search
En trygg partner

Säkra digitala investeringar med lönsamma resultat

CloudPro är ett bolag under ständig utveckling – allt för att säkerställa att våra högt ställda förväntningar på oss själva. Vi brinner helt enkelt för att skapa kundnöjdhet.

En trygg partner

I en digitaliserad vardag ställs höga krav pålitliga IT-system, allt för att minimera kostsamma avbrott i verksamheten. Där har CloudPro lång erfarenhet av rollen som en trygg partner. Med den erfarenheten i ryggen kan vi alltid ha blicken riktad framåt för att utveckla oss själva och våra kunder. Och det oavsett om det handlar om konkreta driftlösningar, rådgivning eller i en supportroll där vi både jobbar på plats hos kunder eller remote genom vår servicedesk.

”Vi har långa kundrelationer och en låg personalomsättning. Det är helt enkelt utvecklande och roligt att jobba med oss – och hos oss.”

– Rikard Olsson, CEO, CloudPro

25 år av erfarenhet

CloudPro AB har funnits sedan våren 2016, men vår historia sträcker sig längre än så. Dessförinnan fanns nämligen verksamheten som ett affärsområde inom Ninetech AB. Det innebär att vi har jobbat nära våra kunder sedan tidigt 90-tal.

Som eget varumärke kan vi arbeta med större flexibilitet och närmare besluten och det har gett resultat. Vi har en dokumenterad hög kundnöjdhet med topplaceringar i Radars stora undersökning – år efter år.

Huvudkontor i Karlstad

CloudPro har just nu 25 anställda som tillsammans skapar en bredd av expertis som gör oss konkurrenskraftiga. Och med tanke på den medvind och tillväxt vi nu känner av räknar vi dessutom med att fylla på med ännu mer kompetens genom ett antal nyrekryteringar.

Vårt huvudkontor ligger i centrala Karlstad, men vi har även kontor i Göteborg och Stockholm. Samtidigt finns våra kunder i hela världen.

CloudPros huvudkontor finns på Kungsgatan 12 i Karlstad.

En del av Combined Excellence

CloudPro är tillsammans med systerföretagen Ninetech, Two, NetgainSiteDirect, Smartsourcing, inTechrity, ElveniteMotification, Smiling Worklplaces och ViewBase en del av Combined Excellence. Genom teknikdriven innovationskraft kan vi tillsammans skapa affärsnytta för våra kunder.

Vill du meta mer?

Partners

CloudPro jobbar med flera av marknadens mest kända aktörer – med vår kompetens ser vi dessutom till att kända lösningar funktionsanpassas för er verksamhet.

Läs mer

Karriär

Du har nu möjlighet att bli en del av ett härligt gäng och få en betydande roll nu när vi stärker upp våra team av duktiga konsulter inom infrastruktur, nät och säkerhet.

Läs mer

Referenser

Den samlade kunskapen som CloudPro besitter betyder något tack vare ett nära samarbete med våra kunder. Därför är vi oerhört glada över att få presentera hur några av våra samarbeten sett ut.

Läs mer