search
Karriär

Ta plats i ett team av experter

CloudPros verksamhet vilar på våra medarbetares höga kompetens och nyfikenheten. Tack vare det kan vi ha blicken riktad framåt för att alltid utveckla oss själva och våra kunder.

Ta plats som expert

Vi har stora nationella och internationella kunder där vi tar ett stort ansvar i komplexa IT-miljöer. Samtidigt agerar vi IT-avdelning åt många mindre mellanstora kunder på lokala marknader. Därför har du en förståelse för hur en effektiv IT-avdelning bedrivs och du vågar ta rådgivande beslut för att hela tiden stötta våra kunder att effektivisera och jobba proaktivt.

Rekryterar löpande

Vi är alltid intresserade av att stärka upp vårt team inom alla våra affärsområden för att bibehålla vår spets på marknaden. Spontanansökningar är alltid välkomna!

Passar du in hos CloudPro? Då är du mån om att bidra till en god arbetsmiljö, du har ett genuint teknikintresse och håller dig uppdaterad kring de senaste trenderna inom infrastruktur, nät och säkerhet. Självklart är ditt fokus att skapa värde för våra kunder – just kundnöjdhet värdesätter CloudPro högt.

Skicka din ansökan till personal@cloudpro.se och har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Lennart Ivars.

Vi erbjuder

Du kan få en betydande roll i ett bolag med en stark medvind som dessutom är en del av en trygg koncern, Combined Excellence, med omkring 300 medarbetare som tillsammans omsätter över 300 miljoner kronor. CloudPro har närmare 25 anställda och vårt huvudkontor finns i centrala Karlstad, men vi har även kontor i Göteborg och Stockholm.

CloudPro har sedan bolaget bildades ur Ninetech 2016 gått från en omsättning på 27 miljoner kronor till 43 miljoner kronor.

Vill du meta mer?

Lennart Ivars

Manager service delivery & business controller lennart.ivars@cloudpro.se +46 70 527 51 40

Om oss

CloudPro AB har funnits sedan våren 2016, men vår historia sträcker sig längre än så. Dessförinnan fanns nämligen verksamheten som ett affärsområde inom Ninetech AB. Det innebär att vi har jobbat nära våra kunder sedan tidigt 90-tal.