fbpx
search
Referenser

Nära samarbeten driver oss framåt

Betydande insatser

Den samlade kunskapen som CloudPro besitter betyder något tack vare ett nära samarbete med våra kunder. Därför är vi oerhört glada över att få presentera hur några av våra samarbeten sett ut och vad det faktiskt har betytt för våra kunders verksamheter.

Kundanpassad colocation för COOP Värmland

En 100 procent kundanpassad lösning och ett långsiktigt tänk i leveransen. Det blev avgörande när COOP Värmland valde CloudPro som leverantör av colocation för sin verksamhetskritiska datalagring.

Läs mer

Hårdvara till 500 butiker i hela Norden

CloudPro förser Synsams 500 butiker i hela Norden med affärskritisk hårdvara. Ett nära samarbete med Synsams IT skapar en gemensam vilja till en perfekt leverans.

Läs mer

Outsourcing av IT till Swedish Film

Ett långt partnerskap som bygger på ömsesidigt förtroende. På ett annat sätt går det inte att beskriva den resa som Swedish Film och CloudPro gjort tillsammans under 20 år.

Läs mer

Långsiktighet – rätt väg för LBC Värm-Dal

Kontinuitet och rådgivning har varit avgörande faktorer när LBC Värm-Dal AB valt outsourcing av IT med CloudPro som leverantör.

Läs mer

Kundfokuserad beredskap och support

Support och beredskap dygnet runt för kritiska system. Det är grunden för ett framgångsrikt samarbete mellan CloudPro och Region Värmlands avdelning för kollektivtrafik.

Läs mer

Driftsäker IT-miljö för Devarion

En helt ny IT-miljö för AB Devarion med en extremt tajt deadline. Det var den stora utmaningen när CloudPro fick uppdraget som IT-partner med löpande support på plats.

Läs mer

Driftpartner Microsoft Azure för Swedetime

SwedeTime levererar ett komplett bemanningssystem och behövde en driftpartner med hög kompetens i Microsoft Azure. Valet föll då på CloudPro.

Läs mer

Driftsäker colocation för Nordic Medtest

Hög tillgänglighet och svarstider som lever upp till förväntningarna. Det var kraven från Nordic Medtest AB när de flyttade sin hårdvara till CloudPros datacenter.

Läs mer

CloudPro pålitlig IT-partner åt Synsam

Med en IT-avdelning med 20 anställda som ska stötta 2 500 anställda i hela Norden behövde Synsam Group en pålitlig IT-partner som kan stötta både strategiskt och som förlängd arm med support till alla 500 butiker i fyra länder.

Läs mer

Extern IT-avdelning till Clarahälsan

Clarahälsan är experter på företagshälsa. För att sätta fullt fokus på den egna verksamheten finns CloudPro som en samarbetspartner och extern IT-avdelning.

Läs mer

Trygg driftpartner för Consortio Fashion Group

CloudPro ligger bakom driften av stora E-handelssajter inom Consortio Fashion Groups koncern med fullt fokus på att tillhandahålla en bra och helt affärskritisk E-handelsupplevelse.

Läs mer

Strategisk IT-rådgivare åt AnVa Polytech

AnVa Polytech har låtit CloudPro axla rollen som leverantör och partner. Samarbetet grundar sig bland annat i den outsourcade driften av IT-infrastruktur och effektiv servicedesk.

Läs mer