fbpx
search
Consortio Fashion Group

”En partner som engagerar sig i vår utveckling”

Det är lätt att säga varför långa partnerskap och flexibla samarbeten är bra. CloudPros samarbete med Consortio Fashion Group visar tydligt varför så är fallet.
”CloudPro har genom sin kompetens och bra kundbemötande hjälpt oss tillgodose våra höga krav på en tillförlitlig drift av koncernens E-handelssajter”, säger Markus Lindberg, utvecklingschef för Consortio Fashion Group

Driftpartner med fokus på flexibla lösningar

Som driftpartner ligger CloudPro bakom driften av stora E-handelssajter inom Consortio Fashion Groups koncern. Fokus ligger på att tillhandahålla en bra och helt affärskritisk E-handelsupplevelse.

Vi har sedan 2004 stöttat med allt från teknisk ”due diligence” på den tidigare plattformen till förslag på ny skalbar plattform, strategi kring utveckling och teknisk support – bland mycket annat.

Vi har alltid byggt vår leverans runt kundens behov med en stor grad av flexibilitet. Tillsammans med Consortio Fashion Group tar vi det ett steg längre och levererar den egna miljöns möjligheter med den outsourcade miljöns skalfördelar. Det är definitivt nyckeln till vår gemensamma framgång.
– Rikard Elofsson, CTO hos CloudPro

Drift av stora E-handelssajter

För att fortsätta leda marknaden ställs höga krav på flexibla on-demand-lösningar med möjlighet att skala upp vid behov. Det kan vara i samband med tillväxt, expansion eller särskilt besöksintensiva perioder. På så sätt kan man på bästa sätt utnyttja potentialen i sin digitala affär, utan att ta på sig stora fasta kostnader. Snabbhet i sajterna, hög tillgänglighet och minimal nedtid är helt kritiskt för att ge en bra kundupplevelse. Det är ett måste för att maximera försäljningen i de digitala kanalerna.

Consortio Fashion Group är en av Europas ledande E-handlare med omsättning på cirka 1 miljard SEK och närmare 220 medarbetare inom koncernen.

Fortsatt utveckling

När Halens.se fortfarande fanns som varumärke kammade sajten hem flera utmärkelser i Internetworlds Topp100. Både som Sveriges bästa E-handelssajt och som bästa sajt alla kategorier. Samma kunskap och energi finns bakom lösningarna till de nuvarande starka varumärkena Bubbleroom och Cellbes.

I CloudPro har vi hittat en flexibel, pålitlig och kompetent partner som engagerar sig i vår fortsatta utveckling. Det innebär att vi får det stöd vi behöver, vilket i förlängningen genererat ökad försäljning och inte minst Topp 100-utmärkelser de senaste åren.

– Freddy Sobin, VD och koncernchef för Consortio Fashion Group

Vill du meta mer?