fbpx
search

Kundfokuserad beredskap

Support och beredskap dygnet runt för kritiska system. Det är grunden för ett framgångsrikt samarbete mellan CloudPro och Region Värmlands avdelning för kollektivtrafik.

Samarbete för lyckad beredskap och support

Region Värmland har en lång rad verksamhetskritiska system som på olika nivåer är nödvändiga för en bra kundupplevelse i kollektivtrafiken. Det handlar delvis om direkt kontakt med resenärer via digitala skyltar, förseningsinformation, biljettköp och system där sjukresor planeras och bokas. Det handlar också om system kopplat till webbapplikationer och webbsidor.

Samarbetet med CloudPro bygger på support och beredskap kopplat till dessa system samt kontakt med leverantörerna av systemen.

Ett upplägg som har varit värdefullt och framgångsrikt för Region Värmland.

– Otroligt bra. CloudPro är väldigt kompetenta, snabbfotade och framför allt kundfokuserade. För vår verksamhet är det viktigt att snabbt vara på problemen då de potentiellt berör många kunder. Med nuvarande resultat och förmågor kommer jag fortsatt att outsourca för att få snabb support även under kvällar och röda dagar, säger Sandi Pudic, CTO, kollektivtrafik, Region Värmland.

Beredskap med hög tillgänglighet

CloudPros utgångspunkt i leveransen är ett stort fokus på tillgänglighet i sin support och beredskap och tillsammans med lång erfarenhet av effektiva processer för IT-support har man tillsammans med Region Värmland skapat ett stabilt upplägg.

– Vår roll handlar mycket om att ha kontakt med systemleverantörer till Region Värmland. Det innebär ofta att vi är ”single point of contact” och ”catch and dispatch”. Vi finns helt enkelt där när det strular, säger Eric Ceder, vice vd och konsultchef hos CloudPro.

– Framför allt då kopplat till de trafiknära systemen som Region Värmlands IT-organisation valt att outsourca medan de tar hand om den mer användarnära IT-supporten på egen hand, fortsätter Eric Ceder.

Vill du veta mer?

Eric Ceder

Konsultchef eric.ceder@cloudpro.se +46 73 066 28 00

IT-support

Kompetensen från vår uppskattade servicedesk – men på plats ute i er verksamhet. En tjänst som ger er en närhet och relation med våra medarbetare.