search
Ledande i Sverige – enligt våra kunder

Teknik och lösningar

Lönsamhet och trygghet

CloudPro är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2018 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning. Faktum är att vi har varit ledande de sex senaste åren enligt samma mätning. Vi är därför säkra på att vi är både en trygg och lönsam partner. CloudPro har under lång tid utvecklat den kompetens som krävs för att säkerställa IT-driften åt våra kunder och samma erfarenhet och kunskap finns i hela infrastrukturområdet.

Azure Stack

Säker molnlagring inom Sveriges gränser genom Hosted Azure Stack tillsammans med CloudPros dokumenterade förmåga att skapa kundnöjdhet när det kommer till IT-drift.

Läs mer

Co-location

På ”utryckningsavstånd” från vårt huvudkontor – på varsin sida av Karlstad och Klarälven – har vi två moderna datacenter i ändamålsenliga lokaler.

Läs mer

Virtuell server

Det hörs nästan på vårt namn att vi har koll på molnbaserade lösningar. Självklart gäller det virtuella servrar där vi skapar skalbara och moderna plattformar som är redo att möta framtiden.

Läs mer

CloudPro – Veeam Cloud Connect

Säker och enkel säkerhetskopiering. Både fysiska och virtuella servrar kan enkelt skyddas till en enkel månadskostnad utan behov av investeringar eller eget arbete med kontroller och uppföljningar.

Läs mer

Dedikerad server

Vi levererar den prestanda och support som ditt system kräver. Vår långa erfarenhet tillsammans med bredden våra medarbetare besitter gör att vi vet hur era behov ska tillgodoses.

Läs mer

Driftpartner på plats

Vi kan alltid se till att ni får rätt nivå på alla driftlösningar genom att skapa kvalitet, prestanda, säkerhet och effektivitet genom ett strukturerat arbetssätt.

Läs mer