search

Hosted Azure Stack från CloudPro

Säker molnlagring inom Sveriges gränser genom Hosted Azure Stack tillsammans med CloudPros dokumenterade förmåga att skapa kundnöjdhet när det kommer till IT-drift.

Stora möjligheter med Azure Stack

Genom Hosted Azure Stack finns alla möjligheter till hela det publika Azures intressanta tjänsteutbud – med tillägget att all kapacitet och data lagras lokalt i Sverige av CloudPro. Geografiska begränsningar som tidigare hindrat vissa verksamheter från att satsa på molnlösningar försvinner samtidigt som stora möjligheter öppnar sig.

CloudPro erbjuder marknadsledande tjänster

CloudPro har en lång erfarenhet av att jobba i Azure och eftersom gränssnittet är detsamma i Azure Stack kan kompetensen tillämpas även där. Det möjliggör även att applikationer och tjänster utan problem kan flyttas mellan lösningarna.

Genom Hybridmolnlösningen Azure Stack kan CloudPro erbjuda marknadsledande tjänster med en hög grad av self-service, kontroll och enkel integration med utvecklingsmiljöer.

Hög kundnöjdhet

CloudPro är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2018 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning. Radar genomför sedan 2011 årligen en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. Det är sjätte året i rad som CloudPro kan titulera sig som ledande inom infrastruktur och drift.

Vi hjälper dig hela vägen

Genom våra erfarna konsulter kan CloudPro ta en rådgivande roll för att hitta en optimerad lösning för er verksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vill du meta mer?

Virtuell server

Det hörs nästan på vårt namn att vi har koll på molnbaserade lösningar. Självklart gäller det virtuella servrar där vi skapar skalbara och moderna plattformar som är redo att möta framtiden.