search
Snabb och säker backup

CloudPro – Veeam Cloud Connect

Med CloudPros tjänst Veeam Cloud Connect kan du enkelt och säkert lösa alla dina behov av säkerhetskopiering. Både fysiska och virtuella servrar kan enkelt skyddas till en låg månadskostnad utan behov av investeringar eller eget arbete med kontroller och uppföljningar.

3-2-1-regeln

Regeln 3-2-1 anger att du måste behålla tre kopior av dina data, lagrade på två typer av media, med en kopia på annan plats. Det är enkelt med CloudPro Veeam Cloud Connect.

Du bestämmer själv hur ofta backuper ska tas och hur länge de ska sparas. Allt data lagras krypterat i våra säkra och moderna datacenter och replikeras dessutom till två olika hallar för extra säkerhet. Behöver du återställa data är det lika enkelt, du väljer själv vad som ska läsas tillbaka och var det ska placeras. Det går till och med att återställa en hel server på ny hårdvara om olyckan har varit framme.

Veeam Cloud Connect

Veeam är marknadsledande på säkerhetskopiering och har unika funktioner minimera belastningen på såväl dina servrar som din bandbredd. Genom tekniker som evig inkrementell säkerhetskopiering, deduplicering av data, komprimering och stark kryptering skickas ditt data säkert och effektivt till vår lagring. Vi kan till och med återställa ditt data till vår miljö där du kan använda den i väntan på reparation av den ursprungliga servern.

Enkel modell

Du betalar bara för de servrar och/eller arbetsplatser du vill skydda och för det data du lagrar hos oss. Du binder dig aldrig för mer än en månad och bestämmer själv genom att styra vad du tar backup på och hur länge det lagras vad kostnaden blir.

Full support

Vi hjälper dig hela vägen! Våra erfarna tekniker sätter gärna upp din säkerhetskopiering på bästa sätt utifrån dina förutsättningar och kan även hjälpa till med återställning och andra frågor. Vår servicedesk är tillgänglig för dig via telefon och epost. För prisförslag och mer information – kontakta Rikard Elofsson.

Vill du meta mer?

Komplettera med

Virtuell server

Det hörs nästan på vårt namn att vi har koll på molnbaserade lösningar. Självklart gäller det virtuella servrar där vi skapar skalbara och moderna plattformar som är redo att möta framtiden.